Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50€. Για παραγγελίες κάτω των 50€ το ελάχιστο κόστος είναι 5€ και διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος. Το κόστος αποστολής φαίνεται στο Checkout πριν πατήσετε «Αποστολή Παραγγελίας».

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 14:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 14:00, τότε λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Οι παραγγελίες της Παρασκευής μετά τις 14:00, Σαββάτου και Κυριακής λαμβάνονται ως παραγγελία το πρωί της Δευτέρας.

Τα προϊόντα παραλαμβάνονται σε τόσες εργάσιμες ανάλογα με την ένδειξη διαθεσιμότητας που αναγράφεται σε κάθε προϊόν του e-shop μας. Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο δυνατόν στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε από το Ουράνιο Τόξο ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας. Σε επόμενο e-mail αναγράφεται ο αριθμός φορτωτικής (voucher) με τον οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

*Σημείωση: Τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ δεν ισχύουν για τα ογκώδη ή και μεγάλου βάρους προϊόντα, όπως παραδείγματα αντικειμένων μεγάλου βάρους κ.λ.π. Σε αυτή την περίπτωση, η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας, καθώς και με άλλο τρόπο μεταφοράς(αν επιθυμείτε).

**Σημείωση: Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας όπως και την ασφαλέστερη αποστολή, το Ουράνιο Τόξο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, χωρίς προειδοποίηση, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη Λάρισα (εφόσον σας εξυπηρετεί). Έπειτα, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Βρισκόμαστε στην οδό Ασκληπιού 13, 41222 στη Λάρισα. Τα ωράρια λειτουργίας μας είναι:

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή: 09:00-14:00 & 17:30-21:00

Τρίτη - Πέμπτη- Σάββατο: 09:00-14:00

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2410257972.

Scroll to Top