Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα είτε με χρεωστική. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Εάν η συναλλαγή σας εγκριθεί από την Τράπεζα Eurobank, τότε αρχίζει η διαδικασία για την προετοιμασία παράδοσης και αποστολής των προϊόντων.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής.
Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. Έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Όνομα Δικαιούχου ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ BIC IBAN
EUROBANK 0026.0217.34.0201251707 ERBKGRAA GR3302602170000340201251707

Προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία, παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας μέσω email στο ouraniotoksolarisa@gmail.com, το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής. Σημειώστε επίσης, το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με email. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής και παράδοσης των προϊόντων.

Πληρωμή με Paypal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Scroll to Top